Thursday, April 30, 2009

1st tag by miss SAB



1. aku nak family aku sumer chat2 takde sakit..& stick together for eternal happiness
2. aku nak sumer orang wish aku punya besday & at the same time aku pon ingat besday orang coz aku short term memory..hehehe
3. nak adiah besday besar2 like umah banglo 8 tingkat or keta limosine or handset 3G or a prince maybe..hehehe
4. nak shakespeare bangun dari kubor & sing epi besday song kat aku..hehe..majaz yang terlampau..
5.tyme nihh... aku nak wat makan ala tradisional..asam pedas, gulai btg pisang, pe lagi??garam belacan pon kena ada
6. nak dapat degree in course aku suka & aku harap aku hidup sampai aku amik master & boley tubuh syarikat sendiri n jadi mem besar..
7. aku nak sumer orang pakai baju kurung n baju melayu kaler biru..favorite kaler..
8. apsal bnyk sangt wish nihhh..
9. aku bkn tamak person..
10. last sekali.....aku syukur pada Tuhan coz dye still bagi udara untuk aku bernafas.. rezeki untuk aku makan..mak ayah utk support aku..bsswa untuk aku sambung blaja..kawan utk aku spill..n body utk aku live..THANK GOD>>>>

tag???
takde sesapa kowt.

3 comments:

.:namakusab.: said...

hoho..
ko sanggup ke tgk skeleton shakespeare??
sanggup tgk skull dy tergerak2 nyanyikan lagu bezday utk ko??
ngaa
xsggup aku.

uar_nee said...
This comment has been removed by the author.
uar_nee said...

to sab,

sab.. waktu idup pon
dye tak dtg besday aku..
nape bother nak dtg
wak2 dye da jadi skeleton..
hahaha
lawaks..