Friday, December 4, 2009

terkene penyakitkah aku??

entah mengapa dn bgaimn..
rase mcm rajen plak aku ni mengupdate blog
sungguh musykil dihati ini..
terkena penyakitkah aku?
haha
(rase nk ketuk kepala dngan hammer sbb intro
takleh blah)

anyway..DA ABEH EXAM FOURTH CALCULUS
tataw la bley skor ke tak..
just wait n see la
(*ahahahahha*)

skang ni keje tek bertimbun la sngt kan
*final cvil presentation

check.da selamat disempurnakan ari rabu.grup first kot.cuak thp 9 skala richter kot.but, all went well..hehe

*final reflection paper for CS

mainly bout ethics with computer. ok ramai kerut dahi. bler masuk klas ni, sort like korg kene argue whether bende tu slh ke tak?for exmple, if someone asked you where is your friend and you knoe he is going to kill your friend, WHAT WOULD YOU DO? haha.soklannnye lbey kurg cm tu la. *and to be frank,saye slh soklan nie.hehe.

*correction for calc tests

da de 1, 2, 3 calculus tests. salah bnyk kene la bt bnyk pembetulan.leceh tol.waktu pekse tanak btul bnyk2.huhu.sdey!

*n the last one, merevised ape yg da blaja untuk final
this may sound very pathetic, tp aku tak start pon lg sume2 nk revise nie! terase mmg seminggu stret la aku tak tido ni..takut la nak final.NAK BALEK!!!

in conclusion, saya patut bergerak kehadapan agar kemajuan dpt dicapai (and i may have to take a bath first.hehe)

ok
sekian.
wassalam.

p/s: adkh wajar saya menuang klas esok?haha..just kidding!

3 comments:

Izzat Iskandar said...

poyo poyo

sabrina said...

haha..
x boleh blah ko..
ayat ko dah mcm farihah dah..
but ko ade xm about ethis with computer??
aku curious la ko jawap pe utk soklan yg ko salah tu..
haha..

gud luck la weh civil prentation ko tu..

nway..berbalik ke tajuk ko..
ko bukan kene penyakit..

tp ko dah mule rindu kat aku..
mesti nak tau perkmbngn aku..
:P

uar_nee said...

to sab,

haha..
sort of rindu la jgk kat
org mesia..
sbb tu mcm nie..hehe
ye ke ayt mcm farihah?
huhu
mmg kene check ngan health center la ni..haha
n btw..yg soklan tu aku jwb
kene be honest,
so kwn aku tu kene bunuh la..
haha.
mane aku taw ade exception
kate ethics..
haisy..