Monday, June 1, 2009

hepi ke aku??

..aku dalam mood hepi terlebih..
tadi gi JITRA>>(memperabihkan duet)
jalan2 kat market..
akak aku meragam nak makan sayor sawi..
tngh jln nak carik the sawi
jumpa la the hijau thingy nih..
CENDOLLLL!!!!!!!
lamanya la aku tak nampak cendol
that means
lamanya la aku tak mkn benda nih..
da jumpa tu..aku borong la tiga plastik
buat makan petang
ahaksss

pastu aku gi jln kat pekan JITRA tu sat..
sat tu tak sat sngt la
dari matahari tak tegak
sampai matahari tegak..
bukannya wat pa pown
pi tngk baju..usha kasut kat kedai BATA
patu pi makan..
patu sambung usha blouse lak..
usha2 pon..
tngn penuh beg plastik..
da abih duet dlm poket
aku pon ajak akak aku balek

balek tros makan megi+cendol
HEAVEN combination..
mak aku kata
tak penah dibuat org mkn megi ngan cendol
tu sbb la aku wat
sbb org len tak penah wat..
hehehe..

and then TIKAH tepon..
ckp dapat accounting kat
AUSSIE>>
prep 1/half year kat damansara
cayalah tikah..
boley la bawa aku mlwt sydney opera house
teringin nak dngr oeg suara soprano..
seb bek de member da...
tapi member tu pon sdey
ingt nak gi UK
tapela..bkn rezeki kot..
master karang gi la sana yek..

dan 12 days to go..
hepinye aku sbb iejan and the gang nak gi antar
sabiha pon de promise gak
kalaw tak gi
buat sdey meraung melalak aku kat KLIA
tapi gaya cam boley je...
girls..better keep to your promise
or...tak pyh ckp la.
just dtg okay!!
sekian saja post aku
nak gi smbung mkn CENDOL..

~wassalam~



4 comments:

lelouch_blanche said...

BULUH che che!!!!!!!!!!!
da nak p da ko...huhuhu...awainyeeeeee...
xpe2...kami pon da rancang nak anta ko..dak2 intec..
wat rombongan la kut..
jgn riso...kami pasti dtg...heheh...
mmm...da setel packing brg??mesti sudeh en...
ak lme agi...
jmpe kat airport!!
oo yea,kol bape btolak??sng nk cari...

uar_nee said...

hahahaha
bagos la tu..
aku tunggu korang ek...
aku nye flight 0940am
meh awal ckit taw
kol 6 pon aku tak kisah
tak pon..
ko gi je tido kat KLIA tu
angkut GENG skali
hahaha..

awe said...

wani..
aku pnah ade 2 janji ngn atikah

1)kita jumpa masa MAK (means kite same2 perform spm)

2)kita jumpe sama2 kt UK nnty

num 1 dah tercapai...num 2 x tercapai
huhu

agak sedeyh mula2...
tp skang dah ok

uar_nee said...

aku pon sdey untuk ang..
tapi dapat sama2 kat AUSSIE kan..
means..
janji no.2 tu..
terfulfill la jgk.
cuma diff place je..
cheer up k..
tmbah lg janji no.3
jumpa WANI kat KLIA
hahaha..